Porzeczki: czarne czy czerwone? Sprawdź, które będą lepsze dla ciebie!

Jesteś cukrzykiem? Zrezygnuj z czarnej porzeczki na rzecz białej i czerwonej - zawierają mniej cukru
Jesteś cukrzykiem? Zrezygnuj z czarnej porzeczki na rzecz białej i czerwonej - zawierają mniej cukru123RF/PICSEL

Porzeczki - czarne czy czerwone?

Zobacz również:

    Czerwone porzeczki w deserach, daniach wytrawnych

    Czerwone porzeczki są bogate w przeciwutleniacze: witaminy A, C, E oraz żelazo, potas i selen
    Czerwone porzeczki są bogate w przeciwutleniacze: witaminy A, C, E oraz żelazo, potas i selen123RF/PICSEL

    Czerwone porzeczki wsparciem dla układu krążenia

    Domowa nalewka z czarnej porzeczki - jak ją zrobić?Interia KulinariaInteria Kulinaria

    Czerwone porzeczki w diecie kobiet

    Czerwone porzeczki doskonałe na upał

    Zobacz również:

    Czerwone porzeczki - antidotum na zaparcia

    Czarne porzeczki pomocne przy biegunce

    Czarne porzeczki są owocami o dużej wartości zdrowotnej przy jednocześnie niskiej wartości kalorycznej i niskim indeksie glikemicznym.
    Czarne porzeczki są owocami o dużej wartości zdrowotnej przy jednocześnie niskiej wartości kalorycznej i niskim indeksie glikemicznym.123RF/PICSEL

    Czarne porzeczki - moc witaminy C i innych antyoksydantów

    Czarne porzeczki od kuchni