Porzeczki: czarne czy czerwone? Sprawdź, które będą lepsze dla ciebie!

Jesteś cukrzykiem? Zrezygnuj z czarnej porzeczki na rzecz białej i czerwonej - zawierają mniej cukru
Jesteś cukrzykiem? Zrezygnuj z czarnej porzeczki na rzecz białej i czerwonej - zawierają mniej cukru123RF/PICSEL

Porzeczki - czarne czy czerwone?

Czerwone porzeczki w deserach, daniach wytrawnych

Czerwone porzeczki są bogate w przeciwutleniacze: witaminy A, C, E oraz żelazo, potas i selen
Czerwone porzeczki są bogate w przeciwutleniacze: witaminy A, C, E oraz żelazo, potas i selen123RF/PICSEL

Czerwone porzeczki wsparciem dla układu krążenia

Domowa nalewka z czarnej porzeczki - jak ją zrobić?Interia KulinariaInteria Kulinaria

Czerwone porzeczki w diecie kobiet

Czerwone porzeczki doskonałe na upał

Czerwone porzeczki - antidotum na zaparcia

Czarne porzeczki pomocne przy biegunce

Czarne porzeczki są owocami o dużej wartości zdrowotnej przy jednocześnie niskiej wartości kalorycznej i niskim indeksie glikemicznym.
Czarne porzeczki są owocami o dużej wartości zdrowotnej przy jednocześnie niskiej wartości kalorycznej i niskim indeksie glikemicznym.123RF/PICSEL

Czarne porzeczki - moc witaminy C i innych antyoksydantów

Czarne porzeczki od kuchni