To największy mit ws. prozdrowotnego działania kiszonek. Nie ma już wątpliwości

Kiszonki i fermentowane produkty mleczne nie są tak dobrymi probiotykami, jak powszechnie się uważa?
Kiszonki i fermentowane produkty mleczne nie są tak dobrymi probiotykami, jak powszechnie się uważa?123RF/PICSEL

Probiotyki w żywności to mit?

Żywność kiszona czy fermentowana nie jest dobrym źródłem probiotyków, ale może być bardzo dobrym źródłem prebiotyków - twierdzi dr Hanna Stolińska
Żywność kiszona czy fermentowana nie jest dobrym źródłem probiotyków, ale może być bardzo dobrym źródłem prebiotyków - twierdzi dr Hanna Stolińska123RF/PICSEL

Kiszonki to cenne prebiotyki

Dysbioza jelitowa objawia się m.in. częstymi bólami brzucha i biegunkami
Dysbioza jelitowa objawia się m.in. częstymi bólami brzucha i biegunkami123RF/PICSEL

Po które probiotyki sięgać?

Osiem cech, które świadczą o inteligencji emocjonalnejINTERIA.PL