To największy mit ws. prozdrowotnego działania kiszonek. Nie ma już wątpliwości

Kiszonki i fermentowane produkty mleczne nie są tak dobrymi probiotykami, jak powszechnie się uważa?
Kiszonki i fermentowane produkty mleczne nie są tak dobrymi probiotykami, jak powszechnie się uważa?123RF/PICSEL

Probiotyki w żywności to mit?

Zobacz również:

    Żywność kiszona czy fermentowana nie jest dobrym źródłem probiotyków, ale może być bardzo dobrym źródłem prebiotyków - twierdzi dr Hanna Stolińska
    Żywność kiszona czy fermentowana nie jest dobrym źródłem probiotyków, ale może być bardzo dobrym źródłem prebiotyków - twierdzi dr Hanna Stolińska123RF/PICSEL

    Kiszonki to cenne prebiotyki

    Dysbioza jelitowa objawia się m.in. częstymi bólami brzucha i biegunkami
    Dysbioza jelitowa objawia się m.in. częstymi bólami brzucha i biegunkami123RF/PICSEL

    Po które probiotyki sięgać?

    Osiem cech, które świadczą o inteligencji emocjonalnejINTERIA.PL