Dzięki tym zasadom ryby zachowają teksturę i soczystość. Rozmrażaj je w ten sposób

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Kawałki ryby w złocistej panierce smażone na głębokim tłuszczu, otoczone pęcherzykami gorącego oleju, uzyskują chrupiącą skórkę.
Jeśli twoi domownicy nie przepadają za karpiem, na Wigilię przygotuj inny, smaczniejszy gatunek ryby/123rf.com123RF/PICSEL

Czy warto kupić rybę szybciej i ją zamrozić?

Zobacz również:

O tym musisz pamiętać rozmrażając ryby

Karp po żydowsku
Karp po żydowskuCanvaProINTERIA.PL
Kolorowe dania kuchni azjatyckiej z miseczką ryżu, talerzem zielonej fasoli edamame, kęsami mięsa z sezamem oraz świeżymi warzywami i cytryną, na których widoczne jest logo portalu oraz napis 'kuchnia'.
Poznaj przepisy, które łączą smak, zdrowie i domowe ciepłoCanva ProINTERIA.PL
"Nomada": Z Kazachstanu do Bydgoszczy. Jej historia podbija internetINTERIA.PL
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?