Ryby, które chłoną toksyny jak gąbka. Polacy wciąż się nimi zajadają

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Niektóre ryby zawierają duże ilości trujących substancji. Lepiej ich unikać
Niektóre ryby zawierają duże ilości trujących substancji. Lepiej ich unikać123RF/PICSEL

Zobacz również:

    Jak toksyny znajdujące się w rybach mogą wpływać na nasze zdrowie? 

    Łosoś hodowlany 

    Zobacz również:

    Panga 

    Tuńczyk 

    Zobacz również:

      Tilapia 

      Smażona tilapia bardzo dobrze smakuje, ale może źle wpływać na nasze zdrowie
      Smażona tilapia bardzo dobrze smakuje, ale może źle wpływać na nasze zdrowie123RF/PICSEL

      Makrela królewska 

      Wędzona makrela zawiera mnóstwo niezdrowych substancji
      Wędzona makrela zawiera mnóstwo niezdrowych substancji123RF/PICSEL