Czerwona, żółta, zielona. Która papryka jest najzdrowsza?

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Papryka swoją popularność w kuchni zawdzięcza wartościom odżywczym i kolorom. Którą z nich najlepiej wybierać?
Papryka swoją popularność w kuchni zawdzięcza wartościom odżywczym i kolorom. Którą z nich najlepiej wybierać?123RF/PICSEL

Czerwona, żółta, zielona. Którą paprykę najlepiej wybierać?

Która papryka jest najzdrowsza? Kolor sporo mówi o zawartości składników odżywczych
Która papryka jest najzdrowsza? Kolor sporo mówi o zawartości składników odżywczych123rf123RF/PICSEL

Zobacz również:

Prosty przepis na sałatkę z papryką

  • papryka czerwona (1 szt.),
  • papryka żółta (1 szt.),
  • papryka marynowana (1/4 słoika),
  • koperek,
  • pomidor malinowy (1 szt.).
Prosty sposób na odchudzanie - domowa woda owsianaInteria KulinariaInteria Kulinaria