Nigdy nie jedz go w takiej formie. Rewolucje żołądkowe to tylko początek

Tomasz Hirkyj

Tomasz Hirkyj

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
92
Udostępnij
Bakłażan nadziewany
Bakłażan nadziewany123RF/PICSEL

Co trzeba wiedzieć o bakłażanie?

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      "Bułka z masłem": Bakłażan z ogórkiem w maślanym dressingu
      "Bułka z masłem": Bakłażan z ogórkiem w maślanym dressinguIPLA

      Czy bakłażany są trujące?

      Czy trzeba obierać bakłażana?

      Bakłażany muszą być poddane obróbce cieplnej, inaczej będą trujące
      Bakłażany muszą być poddane obróbce cieplnej, inaczej będą trujące123RF/PICSEL

      Dlaczego warto jeść bakłażany?

      Uwaga podczas smażenia bakłażanów: mogą chłonąć tłuszcz jak gąbka
      Uwaga podczas smażenia bakłażanów: mogą chłonąć tłuszcz jak gąbka123RF/PICSEL
      Przejdź na