Regularne spożywanie jogurtu może zmniejszyć ryzyko zachorowania na raka jelita grubego. Wyniki badań zaskakują

Jogurt jako niepozorny produkt spożywczy, może wiele zmienić w naszym zdrowiu
Jogurt jako niepozorny produkt spożywczy, może wiele zmienić w naszym zdrowiu 123RF/PICSEL

Choroba, która zbiera żniwo. Naukowcy przyglądają się czynnikom od lat

Niepozorny jogurt. Balsam dla jelita

Co odkryli w jogurcie naukowcy?
Co odkryli w jogurcie naukowcy?123RF/PICSEL

Nie tylko jelita skorzystają. Jaki jogurt według naukowców wybrać?

Dzięki dobrym bakteriom (np. z jogurtów) błona śluzowa jest bardziej odporna na afty
Dzięki dobrym bakteriom (np. z jogurtów) błona śluzowa jest bardziej odporna na afty123RF/PICSEL
Komosa ryżowa z jogurtem i malinamiInteria KulinariaInteria Kulinaria
zdjęcie
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?