Idealna przyprawa dla cukrzyka. Regularnie dodawaj do potraw

Rozmaryn jest nie tylko aromatyczny, ale również zdrowy
Rozmaryn jest nie tylko aromatyczny, ale również zdrowy123RF/PICSEL
Rozmaryn można dodawać do przygotowywanych każdego dnia potraw
Rozmaryn można dodawać do przygotowywanych każdego dnia potraw123RF/PICSEL

Rozmaryn - smak śródziemnomorskiej kuchni

„Ewa gotuje”: Strucla z borówkamiPolsatPolsat

Rozmaryn dla lepszego metabolizmu

Rozmaryn zalecany jest cukrzykom
Rozmaryn zalecany jest cukrzykom123RF/PICSEL

Rozmaryn: inne korzyści zdrowotne

Rozmaryn wydobywa nuty smakowe dań na bazie drobiu i jagnięciny
Rozmaryn wydobywa nuty smakowe dań na bazie drobiu i jagnięciny123RF/PICSEL

Rozmaryn w polskiej kuchni

Rozmaryn to świetny dodatek do zup
Rozmaryn to świetny dodatek do zup123RF/PICSEL
  • zupy pomidorowej i sosu pomidorowego,
  • dań jednogarnkowych,
  • mięsnych sosów i gulaszów,
  • duszonych, pieczonych i gotowanych na parze ryb,
  • dań na bazie dziczyzny, wołowiny, wieprzowiny i baraniny,
  • duszonych grzybów.

Rozmaryn - przeciwwskazania