Kotlety warzywne zamiast mięsa!

Aktualizacja
Kotlety warzywne są lekkie, a zarazem sycące, czyli idealnie sprawdzą się latem, kiedy nie mamy ochoty jeść ciężkich i tłustych potraw
Kotlety warzywne są lekkie, a zarazem sycące, czyli idealnie sprawdzą się latem, kiedy nie mamy ochoty jeść ciężkich i tłustych potraw123RF/PICSEL

Składniki

  • 700-800 g ziemniaków
  • 1 marchewka
  • 1 cebulka
  • 1 cukinia
  • 1 całe jajko
  • 1 łyżka bułki tartej
  • papryka słodka/ostra
  • sól, pieprz
  • tłuszcz do smażenia
  • jajko/jajka do panierowania
  • bułka tarta do panierowania
  • mąka pszenna
"Ewa gotuje": Majonezy smakowePolsatPolsat
zdjęcie
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?