Składnik pizzy niebezpieczny dla zdrowia? Oto co ustalili eksperci

InteriaKobieta Redakcja

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
65
Udostępnij
Pizza neapolitańska jest jedną z najchętniej jadanych przysmaków na świecie. Jeszcze niedawno przypuszczano, że może być niebezpieczna dla zdrowia
Pizza neapolitańska jest jedną z najchętniej jadanych przysmaków na świecie. Jeszcze niedawno przypuszczano, że może być niebezpieczna dla zdrowia123RF/PICSEL

Zobacz również:

Tradycyjna, włoska pizza niebezpieczna dla zdrowia? Eksperci już wiedzą

Spalone brzegi pizzy neapolitańskiej nie zawierają szkodliwego związku

Pizza neapolitańska jest pieczona w wysokiej temperaturze przez około 90 sekund. Zdaniem ekspertów jest zupełnie bezpieczna dla zdrowia
Pizza neapolitańska jest pieczona w wysokiej temperaturze przez około 90 sekund. Zdaniem ekspertów jest zupełnie bezpieczna dla zdrowia123RF/PICSEL

Zobacz również:

Gdzie występuje rakotwórczy akryloamid?

Przejdź na