Reklama

Reklama

Warzywne szaszłyki

Propozycja dla wegetarian.

Składniki na 6 porcji:

- po 1 papryce: czerwonej, żółtej, zielonej,
- sól gruboziarnista,
- 3 cebule dymki,
- kabaczek,
- 2 kalarepki,
- 3 łyżki oliwy z oliwek,
- brokuł.

Przygotowanie:

Oczyszczone warzywa pokroić na duże kawałki. Nabijać na szpadki, komponując smaki i kolory na zasadzie kontrastu. Warzywa przełożyć plasterkami cebuli. Skropić oliwą, upiec. Przed podaniem posolić.
Czas przygotowania 20 minut

Znasz lepszy przepis? Przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!

Reklama

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Smacznego
Dowiedz się więcej na temat: grill | potrawy wegetariańskie | papryka

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy