Przejdź na stronę główną INTERIA.PLKobieta w INTERIA.PL - miłość, moda, zdrowie kobiety, zdrada, uroda
  1. Życie i styl
  2. Porady
  3. Horoskopy
    1. Astrologia
    2. Numerologia
    3. Imiennik
    4. Sennik
  4. Podróże
  5. Uroda
    1. Fitness
  6. Podcasty
    1. Zdanowicz Pomiędzy Wersami
    2. Nomada
    3. Rozmowy
    4. Alicja Resich Zbliżenia
    5. Kobieta z książkami
    6. Żony Warszawy
  7. Gwiazdy
  8. Moda
  9. Psychologia
  10. Kuchnia
  11. Raporty
  12. Styl
  13. Zdrowie
    1. Życie i styl
    2. Porady
    3. Horoskopy
    4. Astrologia
    5. Numerologia
    6. Imiennik
    7. Sennik
    8. Podróże
    9. Uroda
    10. Fitness
    11. Podcasty
    12. Zdanowicz Pomiędzy Wersami
    13. Nomada
    14. Rozmowy
    15. Alicja Resich Zbliżenia
    16. Kobieta z książkami
    17. Żony Warszawy
    18. Gwiazdy
    19. Moda
    20. Psychologia
    21. Kuchnia
    22. Raporty
    23. Styl
    24. Zdrowie
  • Baran
  • Byk
  • Bliźnięta
  • Rak
  • Lew
  • Panna
  • Waga
  • Skorpion
  • Strzelec
  • Koziorożec
  • Wodnik
  • Ryby

  • Tygodniowy
  • Miesięczny
  • Partnerski

  • Sennik

  1. Interia
  2. Kobieta
  3. Kuchnia

Kuchnia


Suszone śliwki świetnie działają na trawienie oraz szereg różnych dolegliwości
Kuchnia

Pij szklankę tego soku na czczo. Oczyści jelita i przyniesie ulgę

Jak pozbyć się skórki z papryki? Przydatne porady kulinarne
Kuchnia

Te triki musi znać każdy szef kuchni. Jak obrać paprykę ze skóry?

Czarny czosnek to nic innego jak sfermentowany czosnek biały
Kuchnia

Czarny czosnek – naturalny sposób na odporność. Możesz przygotować go w domu

Czy kawa jest zdrowa? Naukowcy nie mają wątpliwości
Zdrowie

Pij tylko taką kawę, a będziesz dłużej żył. Nauka potwierdza

Herbata z igieł sosny pomaga zmniejszyć dokuczliwe objawy przeziębienia i zapalenia zatok
Kuchnia

Nietypowa herbata z igieł sosny. Poznaj jej właściwości prozdrowotne

Suszenie grzybów nie musi trwać wiele godzin
Kuchnia

Jak ekspresowo wysuszyć grzyby? Ten sposób zajmie ci 30 minut!



Wkłada w opakowaniu z mięsem — do czego służy?
Kuchnia

Do czego służy wkładka w opakowaniu z mięsem? Mało kto zna jej role

Jadalnymi częściami karczocha są miękkie liście, wnętrze oraz łodyga
Kuchnia

Karczochy – warzywa przypominające szyszkę. Będą doskonałym dodatkiem do jesiennej diety

Grzyby, mięso i śmietana to najgorsze połączenie. Przez wiele godzin zalegają w żołądku
Kuchnia

Z czym najlepiej łączyć grzyby, aby były lekkostrawne?

Siostra Anastazja zdradza przepis na zupę grzybową z kaszą gryczaną
Kuchnia

Jak zrobić dobrą grzybową? Przepis siostry Anastazji to złoto!

Podpowiadamy, jak zrobić bezmięsny rosół z pieczonymi warzywami
Kuchnia

Jedna zmiana robi wielką różnicę. Rosół zyska lepszy smak i aromat

Doświadczone gospodynie domowe wiedzą doskonale, kiedy powinno się solić rosół
Kuchnia

Kiedy solić rosół? Ten jeden szczegół wpłynie na smak zupy

Nocna owsianka to sposób na zdrowe śniadanie, które pomoże zachować smukłą sylwetkę
Kuchnia

Nocne owsianki odchudzające. Dodaj szczyptę, a w mig zobaczysz efekty

Żołędzie są bardzo zdrowe i nadają się do jedzenia
Kuchnia

Nieocenione właściwości żołędzi. Kiedyś rarytas najuboższych, dzisiaj zdrowotne remedium

Zakwas z buraków pomaga w walce z anemią i wzmacnia pracę serca
Kuchnia

Jakie właściwości zdrowotne ma zakwas z buraków? Sprawdzony przepis od babci

Imbir ma wiele właściwości leczniczych, dlatego warto go dodać do swojej codziennej diety.
Kuchnia

Warto dodać nie tylko do herbaty. Usunie nadmiar wody, podkręci metabolizm

Zastosuj się do prostych zasad, by uniknąć powstawania pleśni w zakwasie z buraków
Kuchnia

Twój zakwas z buraków pokrywa się pleśnią? Zapamiętaj dwie ważne zasady, a pozbędziesz się problemu

Ewa Wachowicz podpowiada, jak zrobić smaczny chlebek bananowy
Kuchnia

Chlebek bananowy na mące orkiszowej. Ewa Wachowicz robi go według tych zasad

Czy mięso drobiowe jest zdrowe?
Kuchnia

Tak oszukują nasz producenci. Tego nie można nazywać mięsem

Odpowiednio przechowywane produkty spożywcze możemy trzymać w zamrażalniku nawet przez rok
Kuchnia

Co wolno, a czego lepiej nie wkładać do zamrażalnika? Najważniejsze zasady mrożenia produktów spożywczych

„Ewa gotuje”: Zupa z cukinii i kopru włoskiego
Kuchnia

„Ewa gotuje”: Zupa z cukinii i kopru włoskiego

Naleśniki to danie łatwe do przygotowania i lubiane niemal przez wszystkich
Kuchnia

Dodaj do naleśników zamiast mąki. Będą puszyste jak nigdy dotąd

Gotuj jajka w odpowiedni sposób, by nie mieć problemu z ich obraniem
Kuchnia

Gotuj jajka w ten sposób. Obierzesz skorupkę bez problemu

Sok z marchwi to prawdziwa bomba witaminowa.
Kuchnia

Pij go na czczo, a zapomnisz o chorobach. Zobacz, jakie właściwości ma sok z marchwi!

Purchawica olbrzymia, nazywana również czasznicą olbrzymią, jest grzybem należącym do rodziny purchawkowatych
Kuchnia

To jeden z największych grzybów na świecie. Spotkasz podczas spaceru

Dla wielu połączenia chleba z mlekiem to smak dzieciństwa
Kuchnia

Wyśmienity przepis na chleb z mlekiem.

Szybka i pyszna zapiekanka z pieczarkami
Kuchnia

Zapiekanka z pieczarkami, czyli 5 sposobów na pyszny i szybki obiad

Przepis siostry Anastazji na zupę dyniową (123RF/materiały prasowe)
Kuchnia

Szukasz przepisu na zupę dyniową? Tak robi ją siostra Anastazja

Jak radzi Ewa Wachowicz, do zupy cebulowej dodaj prażoną kaszę gryczaną  (fot. archiwum Ewy Wachowicz/Polsat)
Kuchnia

Zimno? Spróbuj tej zupy! Tradycyjną recepturę zdradza Ewa Wachowicz

Przepis na naleśniki ze słoika
Kuchnia

Pomysł na obiad? Naleśnik ze słoika. Jeden z najprostszych przepisów

„Ewa gotuje”: Jabłka w szlafrokach
Kuchnia

Jabłka w nowym wydaniu. Taki rarytas podbija podniebienia domowników

Sałatkę jarzynową warto jeść przez cały rok, gdyż zawiera wiele cennych składników
Kuchnia

Tego nie dodawaj do sałatki jarzynowej. Jej smak będzie do niczego

Czarna rzepa wspiera pracę całego układu pokarmowego i ma wielokierunkowy, korzystny wpływ na metabolizm
Kuchnia

Stymuluje usuwanie toksyn i złogów. Koniecznie włącz ją do jadłospisu

„Ewa gotuje”: Ajlauf zupa
Kuchnia

Pomidorówka na rosole z wczoraj? Ewa Wachowicz zna coś o niebo lepszego

Pigwy to źródło witamin, które pomoże nam przetrwać sezon przeziębień
Kuchnia

Przetwory na zimę z pigwy. Sprawdź, jak je zrobić

Jajka to bogate źródło witamin i składników odżywczych, które sprzyjają odchudzaniu
Kuchnia

Połącz jajka z tymi produktami, a przyspieszysz odchudzanie. Pyszne kombinacje na utratę wagi

Psianka podłużna, zwyczajowo nazywana oberżyną, bakłażanem czy gruszką miłości, należy do rodziny roślin psiankowatych
Kuchnia

To dzieje się z organizmem, gdy zaczniesz jeść oberżynę

Zatar jest pochodzącą z krajów arabskich mieszanką kilku przypraw
Kuchnia

Połącz ze sobą te przyprawy. Na jelita zadziałają jak miotełka

  • Poprzednia
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.