Przejdź na stronę główną INTERIA.PLKobieta w INTERIA.PL - miłość, moda, zdrowie kobiety, zdrada, uroda
  1. Życie i styl
  2. Porady
  3. Horoskopy
    1. Astrologia
    2. Numerologia
    3. Imiennik
    4. Sennik
  4. Podróże
  5. Uroda
    1. Fitness
  6. Podcasty
    1. Zdanowicz Pomiędzy Wersami
    2. Nomada
    3. Rozmowy
    4. Alicja Resich Zbliżenia
    5. Kobieta z książkami
    6. Żony Warszawy
  7. Gwiazdy
  8. Moda
  9. Psychologia
  10. Kuchnia
  11. Raporty
  12. Styl
  13. Zdrowie
    1. Życie i styl
    2. Porady
    3. Horoskopy
    4. Astrologia
    5. Numerologia
    6. Imiennik
    7. Sennik
    8. Podróże
    9. Uroda
    10. Fitness
    11. Podcasty
    12. Zdanowicz Pomiędzy Wersami
    13. Nomada
    14. Rozmowy
    15. Alicja Resich Zbliżenia
    16. Kobieta z książkami
    17. Żony Warszawy
    18. Gwiazdy
    19. Moda
    20. Psychologia
    21. Kuchnia
    22. Raporty
    23. Styl
    24. Zdrowie
  • Baran
  • Byk
  • Bliźnięta
  • Rak
  • Lew
  • Panna
  • Waga
  • Skorpion
  • Strzelec
  • Koziorożec
  • Wodnik
  • Ryby

  • Tygodniowy
  • Miesięczny
  • Partnerski

  • Sennik

  1. Interia
  2. Kobieta
  3. Kuchnia

Kuchnia


Przepis na rosół od Ewy Wachowicz / fot. materiały prywatne/123Rf
Kuchnia

Rosół, jakiego jeszcze nie jadłeś. Ewa Wachowicz dodaje sekretny składnik

Tarte ogórki kiszone będą nadawały się do sałatek, surówek oraz zupy ogórkowej
Kuchnia

Przepis na ogórki tarte do słoików

Jak odróżnić miód sztuczny od prawdziwego, gdy w sklepach jest tyle podróbek? Na szczęście są na to sposoby
Kuchnia

Jak rozpoznać prawdziwy miód? Prosty test pomoże wykryć "podróbkę"

Przepis na gotowaną kukurydzę latem musi znaleźć się w twoim kulinarnym repertuarze
Kuchnia

Jak gotować kukurydzę cukrową? Dlaczego warto ją jeść?

Wykorzystaj gotowane mięso z rosołu, by stworzyć pyszne i szybkie dania
Kuchnia

Nie wiesz, co zrobić z mięsem z rosołu? Wykorzystaj te 4 pyszne przepisy!

Poznaj proste przepisy na przetwory z borówki amerykańskiej
Kuchnia

Co można zrobić z borówki amerykańskiej na zimę?



Chleb ze smalcem to dziś bardzo popularny przysmak
Kuchnia

Kiedyś dania dla biedoty, dziś gotują je w ekskluzywnych restauracjach

Mąka gryczana świetnie zastąpi tradycyjną mąkę pszenną
Kuchnia

Bezglutenowa mąka gryczana – jak powstaje i do czego ją wykorzystać?

Pasteryzacja w piekarniku pomaga zwalczyć szkodliwe dla ludzi drobnoustroje
Kuchnia

Pasteryzacja w piekarniku. Ta metoda to hit wśród gospodyń

Borowik szlachetny to jeden z najbardziej pożądanych polskich grzybów
Kuchnia

Polacy ruszyli do lasów. Sierpniowe grzybobranie czas zacząć

Ewa Wachowicz i jej przepis na jagodzianki
Kuchnia

Przysmak, który kojarzy się z dzieciństwem? Jagodzianki! Zrób je tak, jak Ewa Wachowicz, a nie pożałujesz

Placki ziemniaczane to pyszna i popularna potrawa w polskich domach
Kuchnia

Placki ziemniaczane ciemnieją? Ten składnik rozwiąże problem

Pestki wiśni długo utrzymują temperaturę - zarówno ciepłą, jak i zimną
Kuchnia

Owoce, które lubią serce. Z wzajemnością

Śliwki nie tylko korzystnie wpływają na układ trawienny - są też źródłem cennej witaminy E
Kuchnia

Zdrowotna piątka. Owoce, które nie zrujnują domowego budżetu

Adam Małysz zdradza sekretny przepis na ogórki małosolne. W czym tkwi sekret mistrza?
Kuchnia

Ogórki małosolne najwyższych lotów. Adam Małysz zdradza sekretny przepis

Przygotuj smaczną nalewkę z jeżyn - dobrą na serce i odporność
Kuchnia

Ta nalewka postawi cię na nogi! Sprawdź przepis na tradycyjną jeżynówkę

Oprócz kultowych ogórków i kapusty do kiszenia nadaje się szereg warzyw z wysoką zawartością wody i cukru
Kuchnia

Pięć najzdrowszych kiszonek. Bez trudu zrobisz je w domu

Z czarnej porzeczki można przygotować nalewkę
Kuchnia

Domowa nalewka z czarnej porzeczki. Obniży poziom cholesterolu i cukru

Przepis na sałatkę warzywną do słoika
Kuchnia

Sałatka warzywna w słoiku. Ciocia Krysia robi ją tak od lat

Jak przygotować ryż z kalafiora? Spróbujesz raz, będziesz jeść ciągle!
Kuchnia

Dlaczego warto jeść „fałszywy" ryż z kalafiora? Ulga dla wątroby i żołądka

Papierówki są skarbnicą ważnych dla zdrowia minerałów.
Kuchnia

Papierówki – smak wakacji na wsi. 7 korzyści dla zdrowia

Domowe przetwory na zimę bez cukru? To proste!
Kuchnia

Przetwory bez cukru: Niezawodne przepisy na ogórki, sałatkę i sok

Placek malinowy wg przepisu siostry Anastazji  /fot. Grzegorz Bukala/REPORTER /East News/mat.prasowe
Kuchnia

Puszysty placek z malinami. Przepis siostry Anastazji

Domowe gofry to coś pysznego! Przedstawiamy sprawdzone i proste przepisy
Kuchnia

Bohater „paragonów grozy”. Gofry jak znad morza zrobisz sam w domu!

Sos paprykowo-pomidorowy idealnie pasuje m.in. do gołąbków  /zdjęcie 123RF/KGW Janczewo
Kuchnia

Idealny dodatek do gołąbków. Sos paprykowo-pomidorowy cioci Rysi

Surowa papryka? Nigdy w połączeniu z cebulą
Kuchnia

Najgorsze letnie duety. Jakich warzyw nie łączyć ze sobą?

Według badań naukowych picie soków wydatnie poprawia wydolność organizmu
Kuchnia

Zaskakujące wyniki badań. Tak soki działają na organizm

Faszerowana cukinia z mięsem mielonym i ryżem jest świetnym pomysłem na obiad
Kuchnia

Sprawdzony przepis na cukinię faszerowaną mięsem mielonym i ryżem

Magda Gessler ma niezwykłe poczucie smaku, dlatego jej przepisy cieszą się wielką popularnością
Kuchnia

Tak Magda Gessler robi kiszone ogórki. Zdradziła tajemniczy składnik

Jak przyznają gospodynie z KGW, ogórki małosolne z czerwoną porzeczką są gotowe do spożycia już następnego dnia  (fot. KGW Janczewo)
Kuchnia

Gospodynie polecają ten przepis. Zapomnisz o zwykłych małosolnych

W słoju z ogórkami cennym odżywczo składnikiem jest również woda
Kuchnia

Najlepszy sposób na kaca. Stosowali go już nasi pradziadkowie

Do przygotowania ogórków z kurkumą wybierz młode i jędrne warzywa
Kuchnia

Z tym składnikiem ogórki wyjdą najlepsze. Sprawdzony przepis

Nie czekaj z kiszeniem. Gdy tylko kupisz ogórki zrób to jak najszybciej, a gdy tylko przyjdziesz domu zalej je zimną wodą. Odczekaj około 6 godzin i zabierz się do kiszenia!
Kuchnia

Przymierzasz się do robienia przetworów? Najlepsze przepisy s. Anastazji na ogórki

O tych zasadach podczas gotowania bobu żaden szef kuchni nie może zapomnieć!
Kuchnia

Gotowanie bobu krok po kroku: Ile czasu gotować bób, by smakował wyśmienicie?

Jak zamrozić kurki krok po kroku?
Kuchnia

Jak zamrozić kurki, żeby nie były gorzkie?

Sprawdź, czy w słoiku z ogórkami kiszonymi nie pojawiła się pleśń
Kuchnia

Co zrobić, żeby ogórki kiszone nie pleśniały?

Sól ma wiele zastosowań w kuchni i poza nią
Porady

Kosztuje tylko złotówkę. Sprytnie gospodynie stosują ją garściami

Sprawdź, jak nasze babcie robiły twarde i chrupiące korniszony
Kuchnia

Babciny przepis na korniszony: Wyjdą idealnie chrupiące!

  • Poprzednia
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.