Przejdź na stronę główną INTERIA.PLKobieta w INTERIA.PL - miłość, moda, zdrowie kobiety, zdrada, uroda
  1. Życie i styl
  2. Porady
  3. Horoskopy
    1. Astrologia
    2. Numerologia
    3. Imiennik
    4. Sennik
  4. Podróże
  5. Uroda
    1. Fitness
  6. Podcasty
    1. Zdanowicz Pomiędzy Wersami
    2. Nomada
    3. Rozmowy
    4. Alicja Resich Zbliżenia
    5. Kobieta z książkami
    6. Żony Warszawy
  7. Gwiazdy
  8. Moda
  9. Psychologia
  10. Kuchnia
  11. Raporty
  12. Styl
  13. Zdrowie
    1. Życie i styl
    2. Porady
    3. Horoskopy
    4. Astrologia
    5. Numerologia
    6. Imiennik
    7. Sennik
    8. Podróże
    9. Uroda
    10. Fitness
    11. Podcasty
    12. Zdanowicz Pomiędzy Wersami
    13. Nomada
    14. Rozmowy
    15. Alicja Resich Zbliżenia
    16. Kobieta z książkami
    17. Żony Warszawy
    18. Gwiazdy
    19. Moda
    20. Psychologia
    21. Kuchnia
    22. Raporty
    23. Styl
    24. Zdrowie
  • Baran
  • Byk
  • Bliźnięta
  • Rak
  • Lew
  • Panna
  • Waga
  • Skorpion
  • Strzelec
  • Koziorożec
  • Wodnik
  • Ryby

  • Tygodniowy
  • Miesięczny
  • Partnerski

  • Sennik

  1. Interia
  2. Kobieta
  3. Kuchnia

Kuchnia


Co powinny jeść osoby starsze? Oto pomysły na lekkostrawne i odżywcze dania

Co powinny jeść osoby starsze?
W wielu polskich domach nie ma świąt bez dobrze przyrządzonych śledzi
Kuchnia

Babcina metoda, by śledzie były jędrne i pyszne. Wystarczy 30 minut

Jakie gatunki ryb są najlepsze dla osób po 50-tce?
Kuchnia

Ryby polecane osobom po 50 roku życia. Trzymają cholesterol w ryzach

Czekolada na gorąco
Kuchnia

Aksamitna gorąca czekolada niczym z najlepszej kawiarni. Gotowa w 10 minut

Śledzie po duńsku to świąteczny kulinarny hit
Kuchnia

Śledzie po duńsku. Nawet teściowa wzięła dokładkę



Kefir jest źródłem probiotyków, witamin i minerałów. Warto spożywać go regularnie
Kuchnia

Dodaj do kefiru, a będzie smakował doskonale. Samo zdrowie

Ekspresowy piernik bez zagniatania
Kuchnia

Ekspresowy piernik bez zagniatania. Tani i szybki przepis

W jakim tłuszczu najlepiej smażyć rybę?
Kuchnia

Masło klarowane czy oliwa? Najlepszy tłuszcz do smażenia ryb

Co zjeść i wypić, aby szybko się rozgrzać?
Kuchnia

Wracasz zziębnięta do domu? To najlepsze, co możesz zjeść

Kapusta kiszona to bogactwo witaminy C i naturalnych probiotyków. Jej wpływ na zdrowie jest nieoceniony
Kuchnia

Co się stanie z twoim ciałem, jeśli codziennie zjesz kiszoną kapustę?

Kulebiaczki idealnie sprawdzą się jako grudniowa przekąska
Kuchnia

Kulebiaczki z kapustą zachwycą gości. Ten przepis krąży w rodzinie od pokoleń

Szarlotka na ciepło to deser, który wprost rozpływa się w ustach
Kuchnia

To zimowe ciasto smakuje wybornie. Zrobisz je w mgnieniu oka

FIskesuppe - pyszna, kremowa zupa rybna prosto z Norwegii
Kuchnia

Najbardziej kremowa zupa rybna na świecie. Norwegowie jedzą ją na okrągło

Świąteczna kapusta na wiele sposobów: albo solo, albo jako farsz do pierogów
Porady

Mój ojciec dodaje do kapusty. Pierogi i uszka znikają migiem ze stołu

Masz dość zapachu ryby w trakcie smażenia? Warto wypróbować te sposoby
Kuchnia

Woń smażonej ryby utrzymuje się godzinami? Te metody ją ograniczą

Poza tradycyjnymi pierogami z kapustą, na Wigilię warto zrobić również te w słodkim wydaniu
Kuchnia

Ten farsz na świąteczne pierogi jest obłędny. Poleca go Robert Makłowicz

Jeśli masz w domu czerstwą bułkę maślaną, będzie ona nadawać się idealnie do zrobienia aromatycznego deseru
Kuchnia

Cynamonki, które zrobisz w kilka minut. Przepis od Bosackiej zrobił furorę

Jeśli twoi domownicy nie przepadają za karpiem, na Wigilię przygotuj inny, smaczniejszy gatunek ryby
Kuchnia

Kupujesz ryby na święta? Ten błąd sprawi, że tracą smak. Oto jak go uniknąć

Pieczony kurczak to pewniak podczas rodzinnych obiadów
Kuchnia

Tak przygotowany kurczak sprawdzi się nawet od święta. Pyszne nadzienie!

Śledzie po grecku to tradycyjne danie wigilijne, które warto zrobić nieco wcześniej
Kuchnia

Jak zrobić śledzie po grecku? Przygotowania zacznij dwa dni przed Wigilią

W czym tkwi sekret młodzieńczej urody Skandynawek? Okazuje się, że kluczowy jest jeden składnik diety
Kuchnia

Sekret energii i młodego wyglądu Skandynawek. Oto co najczęściej jedzą

Aby ryba była idealnie soczysta i chrupiąca, należy zwrócić uwagę na kilka szczegółów podczas jej przyrządzania
Kuchnia

Jak smażyć rybę, aby była soczysta w środku i chrupiąca na zewnątrz?

Śledzie z musem owocowym to kulinarny hit na święta
Kuchnia

Śledzie "wymysł teścia". Zawsze robię podwójną porcję

Pasta z białej fasoli podobnie jak hummus, są doskonałym, bogatym w białko smarowidłem do pieczywa
Kuchnia

To smarowidło do pieczywa jest hitem. Bogate w białko, sycące i pyszne

Jeśli chcesz, aby uszka do barszczu miały niepowtarzalny smak i aromat, wykonaj farsz z suszonych grzybów leśnych
Kuchnia

Najlepsze grzyby do wigilijnych uszek. Ten smak i aromat to mistrzostwo

Jakie ryby są najsmaczniejsze w polskich sklepach?
Kuchnia

Najsmaczniejsza ryba w polskich sklepach? Oto, co naprawdę warto wybrać

Orzechy laskowe zawierają cenne pierwiastki oraz witaminę E, która korzystnie wpływa na skórę
Kuchnia

Jedz garść dziennie. Poprawią pamięć i koncentrację, obniżą cukier

Sałatka z kurczakiem nasyci cię na długo. To idealna opcja, jeśli chcesz zjeść lekkostrawny posiłek
Kuchnia

Adwentowa kolacja w 15 minut. Lekka, sycąca i pyszna

Makowiec tradycyjny
Kuchnia

Mocna konkurencja dla sernika. Koniecznie upiecz na święta

Masło cynamonowe możesz przechowywać w lodówce. To świetny patent na szybką, słodką przekąskę
Kuchnia

To słodkie smarowidło zrobisz w kilka minut. Naturalne, a jakie pyszne

Metrowiec był prawdziwym hitem PRL-u (zdj. ilustracyjne)
Kuchnia

Świąteczny hit z PRL. Ciasto pierwsze zniknie ze stołu

Lekkie, warzywne zupy to świetna propozycja na czas adwentu
Kuchnia

Najzdrowsze zupy na adwent. Pyszne, lekkie i niskokaloryczne

Ryby w panierce nie powinniśmy zamrażać
Kuchnia

Kupiłam już rybę na święta. Lepiej zamrozić usmażoną czy surową?

Cortado to idealny balans między mocnym espresso a słodkim cappuccino
Kuchnia

Kawa, która podbija kawiarnie. Jak przyrządzić ją w domu?

Jaka zupa dla seniora?
Kuchnia

Zimowy hit w diecie seniora. Rozgrzewa, syci i nie obciąża żołądka

Naleśniki wychodzą idealnie elastyczne, jeśli użyjesz lekko gazowanej wody
Kuchnia

Dodaj ten składnik do ciasta na naleśniki. Będą doskonałe w każdym calu

Jak zrobić dobre purée ziemniaczane? Sekretem jest jeden składnik
Kuchnia

Purée będzie aksamitne i puszyste. Zastąp mleko i masło jednym składnikiem

  • Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.