Przejdź na stronę główną INTERIA.PLKobieta w INTERIA.PL - miłość, moda, zdrowie kobiety, zdrada, uroda
  1. Życie i styl
  2. Porady
  3. Horoskopy
    1. Astrologia
    2. Numerologia
    3. Imiennik
    4. Sennik
  4. Podróże
  5. Uroda
    1. Fitness
  6. Podcasty
    1. Zdanowicz Pomiędzy Wersami
    2. Nomada
    3. Rozmowy
    4. Alicja Resich Zbliżenia
    5. Kobieta z książkami
    6. Żony Warszawy
  7. Gwiazdy
  8. Moda
  9. Psychologia
  10. Kuchnia
  11. Raporty
  12. Styl
  13. Zdrowie
    1. Życie i styl
    2. Porady
    3. Horoskopy
    4. Astrologia
    5. Numerologia
    6. Imiennik
    7. Sennik
    8. Podróże
    9. Uroda
    10. Fitness
    11. Podcasty
    12. Zdanowicz Pomiędzy Wersami
    13. Nomada
    14. Rozmowy
    15. Alicja Resich Zbliżenia
    16. Kobieta z książkami
    17. Żony Warszawy
    18. Gwiazdy
    19. Moda
    20. Psychologia
    21. Kuchnia
    22. Raporty
    23. Styl
    24. Zdrowie
  • Baran
  • Byk
  • Bliźnięta
  • Rak
  • Lew
  • Panna
  • Waga
  • Skorpion
  • Strzelec
  • Koziorożec
  • Wodnik
  • Ryby

  • Tygodniowy
  • Miesięczny
  • Partnerski

  • Sennik

  1. Interia
  2. Kobieta
  3. Kuchnia

Kuchnia


Efektowne, a zrobisz szybko. Pyszne pomysły na obiad na drugi dzień świąt

Taki schab zachwyci wszystkich gości - to idealny pomysł na obiad w drugi dzień świąt
Świąteczne ciasteczka z ciasta francuskiego przygotujesz w kilka chwil
Kuchnia

Tę świąteczną przekąskę zrobisz w 20 min. Goście będą zajadać się ze smakiem

Sałatka jarzynowa to hit na świątecznych stołach. W tym roku zrób ją jak Magda Gessler
Kuchnia

Dodaj do sałatki jarzynowej, a poczujesz różnicę. Gessler zawsze tak robi

Katarzyna Bosacka zdradziła kilka trików, jak kupić dobre uszka i pierogi
Kuchnia

Bosacka ostrzega. Lepiej uważaj, gdy kupujesz gotowe uszka i pierogi

Śledzie to zdrowa i smaczna przekąska
Kuchnia

Mój ulubiony przepis na wigilijne śledzie. Świetnie sprawdzą się też w karnawale



Łazanki z kapustą i grzybami w niektórych domach przyrządza się na Wigilię zamiast pierogów
Kuchnia

Pyszna i prosta świąteczna potrawa z grzybami. Jej smak i aromat są obłędne

Do ryby po grecku najlepiej użyć mintaja, miruny, sandacza lub dorsza
Kuchnia

Babcia zawsze powtarzała, bez tego nie ma dobrej ryby po grecku

Sałatka z rybą i jajkiem to propozycja idealna w czasie diety odchudzającej
Kuchnia

Możesz ją jeść bez obaw o sylwetkę. Przepis jest banalny

Ryba powinna być smażona na dobrze rozgrzanym tłuszczu
Kuchnia

Nie obtaczaj ryby w takiej mące. Będzie zbyt tłusta, a panierka odejdzie

Jak zrobić kisiel żurawinowy? Ten napój świetnie sprawdza się po wigilijnej kolacji.
Kuchnia

Ten prosty napój wygrywa z kompotem. Wspiera pracę jelit

Świąteczne jarmarki to dobre źródło kulinarnych inspiracji
Kuchnia

Czurczchela - gruziński przysmak ze świątecznych jarmarków. Zrobisz go sama

Smażone brokuły mogą okazać się smaczną przekąską
Kuchnia

Biją na głowę frytki i krążki cebulowe. Ta przekąska robi furorę

Pieczony boczek nie wymaga dużego nakładu pracy, a jest pyszny
Kuchnia

Nie kupuję już wędlin w sklepie. Boczek z przepisu dziadka robi furorę

Łosoś w sosie szpinakowym
Kuchnia

O ten przepis pytają mnie wszyscy. Pyszna ryba w 20 minut dla zabieganych

Ta prosta przekąska stała się hitem Internetu
Kuchnia

Viralowy przepis podbił serca Internautów. Te "cukiereczki" zrobisz migiem

Barszcz czerwony z uszkami, a może grzybowa? Już wiemy, co preferują Polacy
Kuchnia

Barszcz czy grzybowa? Wiemy co Polacy przygotowują najczęściej na wigilię

Śląska moczka: Zupa czy deser?
Kuchnia

Trochę zupa, trochę deser. Na Śląsku nie ma świąt bez tego przysmaku

Mięso witlinka jest neutralne w smaku, delikatne i pozbawione ości
Kuchnia

"Morski kurczak" delikatny i bez ości. Strzał w dziesiątkę na Wigilię

Pora "odczarować" mity związane z przyrządzaniem ryb
Kuchnia

Trzy ryby, które zawsze się udają. Numer 2 to hit nawet wśród laików

Gruszka nashi zawiera w sobie wiele polifenoli
Kuchnia

W Azji jedzą ją od wieków. Wspiera serce i poprawia trawienie

Ta sałatka śledziowa zrobi na wszystkich wrażenie. Doskonała propozycja na proszoną wigilię
Kuchnia

Zrób koniecznie na wigilię u znajomych. Komplementom nie będzie końca

Kulebiak z kapustą świetnie sprawdzi się na wigilijnym stole
Kuchnia

Babcia zawsze robiła kulebiak z kapustą na Wigilię. Oto tradycyjny przepis

Śledzie to jedne z najzdrowszych ryb
Kuchnia

Zamiast karpia podaję jedną z najzdrowszych ryb. Jest zaskakująco tania i dostępna

Śledzie królują na stołach w czasie Bożego Narodzenia. Odpowiednie przygotowanie sprawi, że będą smakowały wybornie
Kuchnia

Ten trik na śledzie znały nasze babcie. Wraca do łask, zachwyca smakiem

Ten makowiec nie zajmie ci więcej niż kwadrans. Pyszny i ekspresowy
Kuchnia

Ten makowiec zrobisz w kwadrans. Zniknie ze stołu równie szybko, pycha

Dlaczego warto jeść soczewicę? Kto powinien ją spożywać?
Kuchnia

Polacy mijają ją w sklepie. W Turcji raczą się nią, bo wspiera zdrowie serca

Ciastka przypominające te z popularnej sieci fast food bez problemu przygotujesz w domu
Kuchnia

Ciastka jak z popularnej sieci fast food. Smakują obłędnie, zrobisz migiem

Kremowy, czekoladowy, a przy tym lekki jak chmurka - czekoladowy sernik a'la japoński robi furorę
Kuchnia

To ciasto podbija internet. Trzy składniki, efekt jak z najlepszej cukierni

Najgorszy dodatek do kawy
Kuchnia

Polki i Polacy dodają go do kawy. Szkodzi dużo bardziej niż biały cukier

Skąd wzięły się racuchy? Zna je prawie każde polskie dziecko
Kuchnia

Smak dzieciństwa w PRL-u. Ten rodzinny przepis na racuchy zawsze wychodzi

Ta przekąska idealne sprawdzi się na wigilijnym stole
Kuchnia

Faszerowane grzyby na Wigilię. Prosty przepis na świąteczną przystawkę

Co zrobić, żeby spód sernika nie stwardniał podczas pieczenia?
Kuchnia

Sekret udanego sernika królewskiego. Błąd sprawia, że spód robi się twardy

Jak przygotować smaczną rybę? Prosta marynata nada jej cudowny aromat
Kuchnia

Warunek soczystej ryby. Mięso będzie rozpływać się w ustach

Pieczenie świątecznych ciasteczek daje wiele radości i wprowadza w wyjątkowy klimat
Kuchnia

Najprostsze kruche ciasteczka na święta. Pachnące i mocno maślane

Zupa grzybowa to jedna z tradycyjnych potraw wigilijnych
Kuchnia

Zupa grzybowa w tej wersji smakuje jeszcze lepiej. Kluczowy jeden składnik

Jak usmażyć smakowitego karpia?
Kuchnia

Zanim wrzucisz karpia na patelnię, sprawdź jedną rzecz. To zmienia efekt

Makowa rozetka robi furorę na świątecznym stole
Kuchnia

Zawijasy z makiem robię nie tylko na święta. Znikają w pięć minut

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.